Партнерська програма Датацентру «ПАРКОВИЙ»
2024-09-18 12:54:54
Datapark

Датацентр «ПАРКОВИЙ» анонсує повний перезапуск партнерської програми для ІТ-інтеграторів та компаній, які орієнтовані на роботу з ІТ-інфраструктурою.

Оновлена партнерська програма допоможе зняти навантаження у реалізації проектів з віртуалізації ІТ-інфраструктури ваших клієнтів, її резервного копіювання даних або кібербезпеки. А компанії-партнеру –  отримувати щомісячні грошові бонуси через прозору систему винагороди.

Ця програма найкраще підходить:

  • ІТ-інтеграторам та ІТ-аутсорсинговим компаніям
  • Компаніям, які займаються продажем обладнання та ліцензій
  • Організаціям, що спеціалізуються на сертифікації та аудитах
  • Тим, хто працює з держсектором

Клієнти таких компаній отримають готове рішення у хмарі. А отже, їм не потрібно перейматись питаннями пошуку платформи для розміщення, обслуговування або модернізації обладнання.

Які ж переваги співпраці пропонує Датацентр «ПАРКОВИЙ»:

  1. Прозорі умови винагороди. Партнер отримує до 20% бонусу від кожного клієнта щомісяця
  2. Готовий хмарний сервіс. Клієнти партнера отримають план максимально простої та безпечної міграції у хмару 
  3. Надійний партнер з віртуалізації. Партнер може залучати допомогу від датацентру в реалізації будь-яких проектів з віртуалізації або бекапування ІТ-інфраструктури
  4. Стабільність та безпека. Ми маємо всі необхідні сертифікати відповідності, обладнання, ПЗ та ресурси для посилення інформаційної безпеки та стійкості до кіберзагроз

«Серед стратегічних цілей розвитку напрямку продажів та обслуговування клієнтів на цей рік – надання кастомізованих сервісів нашим клієнтам. Перезапуск партнерської програми – це рішення, яке допоможе масштабувати наші найкращі практики в обслуговуванні клієнтів, надати потужну інфраструктуру для ІТ-інтеграторів, які шукають додаткові цінності для своїх клієнтів на етапі впровадження проектів і побудувати екосистему, яка дозволить отримувати додатковий дохід і підтримувати високий рівень сервісу і якості роботи українських cloud-сервісів» – додає Алла Кітаєва, комерційна директорка Датацентру «ПАРКОВИЙ».

Більше інформації про партнерську програму та як стати її партнером на сторінці за посиланням.

Останні новини