Новини компанії
Cloud-інфраструктура в Польщі з бекапом у Німеччину
2024-06-29 19:23:20
Datapark

Клієнти Датацентру «ПАРКОВИЙ» мають змогу розмістити повністю чи дублювати окремі критично важливі компоненти своєї cloud-інфраструктури на сертифікованому й захищеному обладнанні датацентру в Варшаві з опцією резервного копіювання на окремий майданчик у Франкфурті.

Потенційним клієнтам, для яких існують передумови щодо перегляду утримання власної ІТ-інфраструктури разом з усіма ризиками і перевитратами, ми пропонуємо розрахувати перехід на хмарну інфраструктуру в нашому ЦОД на території України або побудувати її географічне рознесення в ЄС. Такий клієнт, крім отримання кастомізованої і гнучкої ІТ-інфраструктури у хмарі, заощадить на енергоспоживанні, охолодженні, обладнанні й персоналі.

Для компаній, які розглядають міграцію критичної частини або всієї ІТ-інфраструктури в європейську хмару (наприклад у Варшаву) ми пропонуємо:

  • Надійний фізичний і кіберзахист майданчику, який відповідає всім сучасним вимогам і викликам
  • Повна відповідність вимогам TIER III та міжнародному рівню надійності TIA-942
  • Наявність усіх необхідних сертифікатів відповідності: ISO 9001, ISO 27001, сертифікат EPI-DCOS рівня 4 для операцій та обслуговування ЦОД
  • Ліцензійні рішення для бекапів на базі Veeam з розміщенням у Франкфурті
  • Гнучкий підхід та повне розуміння алгоритмів роботи з ІТ-інфраструктурою українських компаній

Завдяки наявності майданчика у Львові, ДЦ «ПАРКОВИЙ» дає змогу додатково розширити послугу резервного копіювання інформації для тих, кому важливо залишити сегменти власної інфраструктури в межах України, зберігаючи найшвидший трансфер і доступ до даних через високошвидкісне 10 Гбіт/с пряме з’єднання ЦОДу Києва та Львова.

Датацентр «ПАРКОВИЙ» відповідає всім ключовим вимогам із якості й безпеки надання хмарних сервісів і має необхідні сертифікати відповідності для роботи як із держустановами, так і з комерційними організаціями будь-якого масштабу.

Ми витримуємо SLA: 99,95 % для cloud-сервісів і працюємо згідно з усіма необхідними сертифікатами для посилення алгоритмів інформаційної безпеки та стійкості до кіберзагроз.

Залишайте заявку на зворотній зв’язок у формі за посиланням або телефонуйте за номером (044) 377-77-77.

Останні новини