Новини компанії
Датацентр “ПАРКОВИЙ” (ANTE MEDIAM LLC) вступає до програми Broadcom і отримує статус рівня Premier Partner
2024-05-17 14:01:05
Datapark

Ми офіційно приєднались до програми Broadcom Advantage Partner Program як VMware Cloud Service Provider і отримали статус VCSP Premier Partner. Які додаткові переваги чекають на наших клієнтів та партнерів?

Компанія Broadcom після придбання VMware оголосила про зміни в існуючій партнерській програмі та структурі ліцензування. У рамках цих змін лише обраній групі постачальників хмарних послуг дозволено продовжувати закупівлю ліцензій VMware. Компанію Датацентр “ПАРКОВИЙ” запросили до партнерської програми Broadcom Advantage Partner Program на рівні Premier Partner. 

Broadcom Advantage Partner Program – це ексклюзивна партнерська програма, що дозволяє користуватися її перевагами лише за запрошенням. VMware by Broadcom створили Advantage Partner Program для того, щоб будувати більш міцні стосунки з найбільшими хмарними провайдерами, та спільними зусиллями розвивати сферу хмарних сервісів за допомогою ексклюзивних переваг, які стають доступними учасникам цієї програми.

Це означає, що ми продовжуємо підтримувати наших клієнтів і партнерів, ІТ-інфраструктура та продукти віртуалізації яких побудовані на базі VMware. Цей статус додатково підкреслює наші можливості надавати якісну підтримку для хмарних сервісів на базі VMware і засвідчує лідерські позиції Датацентру “ПАРКОВИЙ” як одного з найбільших українських провайдерів хмарних сервісів. 

Для наших клієнтів це означає:

  • якісний сервіс і сертифіковані рішення. Всі наявні хмарні сервіси, побудовані на базі VMware, продовжать отримувати загальні та безпекові оновлення і матимуть підтримку від вендора. Серед найпопулярніших сервісів: публічна і приватна хмара з географічним рознесенням, аварійне відновлення даних (DRaaS), хмарні робочі місця (CDI).
  • навчання наших технічних спеціалістів згідно всіх рекомендацій вендора.
  • можливість користуватися та отримувати оновлення для всіх рішень VMware Cloud Foundation – VMware vRealize Suite, VMware vSphere Integrated Containers, VMware Integrated OpenStack, VMware Horizon, NSX та інших, що працюють в On-Premise, cloud або гібридній інфраструктурі.

Для хмарних операторів, які не доєдналися до Broadcom Advantage Partner Program, ми пропонуємо приєднатись до нас за моделлю продажів white-label в якості Secondary VMware Cloud Service Provider. Окрім змоги надалі пропонувати хмарні сервіси своїм клієнтам, отримувати своєчасні оновлення та спеціальні умови співпраці, такі компанії можуть розраховувати на підтримку першого і другого рівнів від інженерної команди VMware Датацентру «ПАРКОВИЙ» та отримати підтримку третього рівня від команди вендора — VMware by Broadcom Support.

Більше інформації за номером: +38 (044) 377-77-77 або залишайте заявку на сайті

Останні новини