Допомога юним авдіївцям
2024-10-03 14:46:35
Datapark

На початку червня Благодійний фонд «Об’єднання світових культур» / United World Cultures Foundation / UWCF оголосив збір пожертв для евакуйованих дітей з м. Авдіївка Донецької області.

За донат більше 2 тис. грн. кожен благодійник міг стати власником однієї з картин, наданих учасниками благодійного проєкту «Діти-художники для дітей Авдіївки» – юними художниками, які у 2023 році стали переможцями творчих конкурсів від фонду UWCF та пожертвували свої картини, щоб допомогти одноліткам з міста Авдіївка Донецької області.

Фонд представив благодійну виставку картин учасників проєкту «Діти-художники для дітей Авдіївки» на масштабному бізнес-заході Асоціації ритейлерів України– RAU Expo 2024, у результаті якої було зібрано 27 800 грн., а четверо учасників RAU Expo 2024 стали власниками чудових дитячих картин, які їм припали до душі.

Наступним заходом, на якому Благодійний фонд «Об’єднання світових культур» представив благодійний проєкт «Діти-художники для дітей Авдіївки» та продовжив збір коштів для допомоги дітям, став концерт українського альт-поп гурту (співачки) Angy Kreyda, яка підтримала проєкт та посприяла проведенню благодійного аукціону картин на своєму концерті в Арт-просторі «КУРЕНІ». В результаті завдяки цьому благодійному аукціону було зібрано 33 800 гривень.

Усі картини, надані для реалізації проєкту, знайшли своїх власників. 21 дитина, евакуйована з Авдіївки, отримала шкільне приладдя, гаджети й частинку нашої турботи. “Діти-художники для дітей Авдіївки” став можливим завдяки проведенню Всеукраїнського конкурсу “Що для мене Україна?”, проведення якого, як і всіх благодійних ініціатив фонду в цілому, підтримує Датацентр «ПАРКОВИЙ».

Залюбки долучаємось до добрих справ, які несуть турботу і світлі емоції. Щиро дякуємо «Об’єднання світових культур» / United World Cultures Foundation / UWCF за вашу роботу!

З усіма деталями благодійної історії можна ознайомитись на сайті фонду за посиланням.

Останні новини