Поради та інструкції
Два місяці після завершення пільгових ліцензій Microsoft Azure. Чи все так добре?
2024-06-11 07:45:49
Datapark

Добіг до кінця другий місяць після завершення останніх пільгових ліцензій від Microsoft Azure. Для деяких компаній, які продовжують користуватися сервісами Azure, вже постає питання про оптимізацію бюджету. 

Також залишаються нерозв’язаними проблеми щодо швидкості реакції на запити, можливостей інтерфейсу та, найголовніше, кастомізації і адаптації хмари до конкретних запитів бізнесу.

На відміну від Azure та інших гіперскейлерів, як-от AWS та Google, розміщення ІТ-інфраструктури або її елементів в хмарі Датацентру «ПАРКОВИЙ» кастомізоване та гнучке. Тобто, перед самою міграцією та під час роботи з клієнтом, ми враховуємо всі побажання та архітектуру майбутньої інфраструктури. При цьому пропозиція ДЦ “ПАРКОВИЙ” більш доступна за ціною і з оплатою тільки за спожиті обчислювальні ресурси, а підключення/відключення додаткових потужностей здійснюється день у день. 

Міграція хмарної інфраструктури, особливо з Microsoft Azure до іншого датацентру, – технологічно важка і специфічна робота. Без досвіду, відповідних сертифікатів і розуміння деталей зробити цю міграцію власними силами без форс-мажорів практично неможливо. 

Саме тому до процесу міграції залучені спеціалісти датацентру з відповідним досвідом та сертифікатами: Microsoft Certified: Azure Solutions Architect Expert та Microsoft Certified: Azure Virtual Desktop Specialty в парі зі Span Україна – глобальною ІТ-компанією, визнаною найкращим партнером Microsoft в Україні у 2022 та 2023 роках. На виході клієнт отримує готове рішення, яке забезпечить міграцію з Azure до української хмари безкоштовно під наглядом сертифікованої команди й дасть змогу продовжити користування сервісами Azure на кшталт Microsoft 365 без перерв у робочих процесах компанії.

Готовим рішенням можна буде управляти просто й зрозуміло завдяки VMware Cloud Director.

Разом з міграцією під наглядом сертифікованої команди ми пропонуємо:

  • 1 місяць безоплатного резервного копіювання даних клієнта;
  • інтеграцію між двома й більше хмарами;
  • бекапування даних на сервери у Києві, Львові або ЄС;
  • зв’язок з командою фахівців датацентру 24/7.

ІТ-інфраструктура та дані клієнтів, розміщені у хмарі Датацентру «ПАРКОВИЙ», захищаються згідно з міжнародними стандартами ISO 27001:2022 (редакція 2022 року), ISO/IEC 27701 і сертифікатом відповідності КСЗІ. Фізична безпека та стабільність роботи сертифікована TIER III та відповідає міжнародному стандарту TIA-942. Для вдосконалення системи управління якістю надання послуг у сфері ЦОД і хмарних сервісів була пройдена сертифікація ISO 9001.

Для клієнтів доступна опція розміщення даних в Україні або ЄС. В Києві, завдяки власній дизель-генераторній електростанції можлива повністю автономна робота ЦОД без зовнішніх джерел енергопостачання. Тому блекаути та тривалі вимкнення електроенергії ніяк не впливають на стабільність роботи всієї інфраструктури датацентру, а отже – і на сервіси наших клієнтів. 

Отримати більше інформації та зв’язатись з нами ви можете за телефоном (044) 377-77-77 або залишайте заявку за посиланням

*Детальніше про безоплатне бекапування даних за посиланням.

Останні новини