Новини компанії
Датацентр «ПАРКОВИЙ» пройшов сертифікацію SAP®
2023-11-21 19:28:05
Datapark

Parkovyi DC підтвердив надійність своєї хмарної інфраструктури за найвищими стандартами. Наші клієнти і надалі продовжуватимуть отримувати хмарні послуги за стандартами SAP.

«Відповідність хмарної інфраструктури високим стандартам якості SAP є підтвердженням надійності технологій і стабільності наших бізнес-процесів. Розміщуючи рішення на основі SAP у сертифікованій хмарі Parkovyi DC, клієнти підтримують стабільні, організаційно та економічно ефективні процеси та сервіси на рівнях, гарантованих сертифікатом SAP у хмарних та інфраструктурних операціях». – Володимир Покатілов, директор Датацентру «ПАРКОВИЙ».

Ретельна підготовка і підтвердження відповідності високим стандартам в області технологій і бізнес-процесів – все це було зроблено для підтвердження раніше отриманого статусу SAP Certified Provider in Cloud and Infrastructure Operations. Статус гарантує, що клієнти продовжать і надалі отримувати сертифіковані і високоякісні хмарні сервіси на базі рішень SAP.

Ми продовжуємо розвивати проекти і сервіси, серед яких:

  • Процес підтримки автономного керування хмарою зі сторони клієнта
  • Постійний моніторинг потужності і продуктивності інфраструктури рішень на основі SAP
  • Чітка структура управління, яка забезпечує безперебійну роботу хмарних операцій

Всі клієнти хмарних сервісів дата-центру на базі SAP незмінно отримують увесь комплекс послуг з захисту та відмовостійкості бізнес-процесів, резервного копіювання, аварійного відновлення даних та послуг під персональні запити з кібербезпеки.

А ще, ми готові забезпечити розміщення рішень на основі SAP всім новим клієнтам зі знижкою 30%!

Останні новини