Підтримуйте збір для дітей-сиріт і беріть участь у розіграші картини
2024-07-15 15:38:53
Datapark

Вже рік ми, Датацентр «ПАРКОВИЙ» підтримуємо діяльність Благодійного фонду «Об’єднання світових культур» / United World Cultures Foundation / UWCF та є партнером реалізації різних благодійних проєктів культурного, освітнього та соціального спрямування, зокрема стали партнером ІІІ Всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій «Що для мене Україна?». Юні художники, які стали переможцями цього конкурсу, передали свої картини фонду UWCF, щоб допомогти своїм одноліткам, евакуйованим з міста Авдіївка Донецької області.

Щоб зробити збір більш масштабним ми пропонуємо долучитись разом з нами до пожертв фонду «Об’єднання світових культур» для 20 дітей, зокрема сиріт та позбавлених батьківського піклування, евакуйованим з міста Авдіївка, яких виховують опікуни, піклувальники та прийомні сім’ї. 

Мета цього збору – забезпечити дітей шкільним приладдям, одягом, гаджетами до 1 Вересня. 

Ви можете відправити будь-яку суму за посиланням або відсканувавши QR-код.

Обов’язково вказуйте призначення платежу: допомога дітям Авдіївки.

Перерахувавши донат від 200 грн., ви можете взяти участь у розіграші картини «КРОК У МИРНЕ МАЙБУТТЯ» переможниці у середній віковій групі ІІІ Всеукраїнського конкурсу малюнків та фотографій «Що для мене Україна?» Дорошук Суламіти (14 років).

Для участі у розіграші відправте, будь ласка, Ваш номер телефону та електронне підтвердження перерахування донату у зручний для Вас месенджер за номером +380 50 368 16 00 .

Розіграш картини відбудеться «12» серпня 2024 року. Результати будуть опубліковані у соціальних мережах UWCF. З переможцем організатори зв’яжуться особисто за вказаним номером.

БФ «Об’єднання світових культур» / UWCF за зверненням Авдіївської міської військової адміністрації (листи № 2034/01-22 від 09.11.2023 р. та № 0892/01-22 від 03.04.2024 р.) закликає допомогти пожертвами дітям з міста Авдіївка, які постраждали внаслідок російської збройної агресії в Україні, дітям-сиротам та позбавленим батьківського піклування, які наразі перебувають у тилових регіонах України, а саме:

– ЄВГЕНІЯ 16-ти років, КАТЕРИНА 13-ти років, МИКИТА 17-ти років, АНТОН 14-ти років, ВАРВАРА 7-ми років, ДАНИЛО 12-ти років,  АРТЕМ 6-ти років, ОЛЕКСАНДР 5-ти років, ВІКТОРІЯ 16-ти років, та ОЛЕКСІЙ 15-ти років є дітьми, позбавленими батьківського піклування, які виховуються у чотирьох прийомних родинах та родині піклувальника;

– СОФІЯ, 14 років, у якої загинув опікун (поліцейський м. Авдіївка), який виховував її після смерті матері;

– ОЛЕКСАНДР,  13 років, який втратив матір та дідуся від влучання ворожого снаряду на їхнє подвір’я, знаходиться під опікою родички;

– ОЛЕКСАНДРА, 11 років, мати якої загинула у місті від прямого влучання ворожого снаряду на подвір’я будинку, знаходиться під опікою бабусі;

– МИРОСЛАВА, 5 років, батько якої, бувши поліцейським, у складі об’єднаної штурмової бригади «Лють» захищав Україну та зазнав численних осколкових поранень, втратив ногу;

– МАРИНА 17-ти років, СОФІЯ 15-ти років, АЛІНА 14-ти років, ЛІЛІЯ 13-ти років, ВЕРОНІКА 9-ти років та СНІЖАНА 6-ти років є рідними сестрами, яких виховує їхня бабуся, є найбільшою за складом опікунською родиною з Авдіївки.

Звіт про зібрані пожертви та надану допомогу обов’язково буде оприлюднений на Інтернет-ресурсах благодійного фонду «Об’єднання світових культур»

Сайт:          http://uwcfoundation.com/ua/

Facebook:   https://www.facebook.com/uwcfoundation/

Instagram:  https://www.instagram.com/uwcf_ua/

Останні новини