10 років дата-центру “Парковий”: результати та досягнення
2021-10-11 15:29:33
Datapark

10 років тому почалася історія дата-центру «Парковий». Саме тоді спільно з Schneider Electric стартувала розробка проекту потужного та технологічного ЦОД. «Парковий» з самого початку проектувався як надійний дата-центр для державних структур та фінансових установ, тому безпека завжди була і є на вищому рівні.

2020 рік став для «Паркового» роком перезавантаження та трансформації: прийшла нова команда, змінилася стратегія, з’явилися нові партнери.

Спільно з міжнародною консалтинговою компанією Ernst & Young ми розробили стратегію розвитку, яку вже почали реалізовувати.

Наш головний пріоритет – відповідати світовим стандартам та потребам українських та зарубіжних замовників, тому ми гарантуємо прозорість ведення бізнесу, забезпечення високої надійності сервісів, виконання умов SLA.

Що ми зробили за рік:

  1. Модернізували існуюче IT-обладнання
  2. Встановили гіперконвергентну інфраструктуру Dell VxRail
  3. Розгорнули хмару VMware vSphere 7.0 додатково до Microsoft Hyper V, тим самим здатні надавати рішення на базі двох гіпервізорів в залежності від потреб замовника
  4. Розширили спектр хмарних сервісів: резервне копіювання в хмарі, післяаварійне відновлення, продукти кібербезпеки за моделлю SaaS.
  5. Пройшли багаторівневу та комплексну сертифікацію SAP, отримали відразу два сертифікати – на хостинг додатків SAP – SAP Certified Provider of Cloud and Infrastructure Operations та єдині в Україні сертифіковані SAP для розміщення баз даних і ресурсів SAP HANA на хмарі VMWare – SAP Certified in SAP HANA Operations
  6. Пройшли щорічну сертифікацію систем менеджменту інформаційної безпеки ISO 27001, уклали Меморандум з РНБО в сфері кібербезпеки

Ми не зупиняємося, у нас багато планів і є готовність втілювати їх в життя. Наші замовники можуть розраховувати на індивідуальний підхід, підтримку і повну безпеку.

Останні новини