Новини компанії
БЕЗПЕЧНА ТА ШВИДКА МІГРАЦІЯ ХМАРНОЇ ІНФРАСТРУКТУРИ ІЗ MICROSOFT AZURE
2023-12-08 11:55:02
Datapark

ДЦ «Парковий» та компанія Span Україна оголосили про підписання партнерського меморандуму. В рамках підписаної угоди партнери домовились зосередитись на спільній підтримці державних та комерційних підприємств України щодо їх розвитку у сфері хмарних технологій. Нова модель співпраці лідерів ринку дозволить запропонувати українському бізнесу та державі унікальний пакет інтегрованих хмарних послуг.

Плануєте міграцію хмарних сервісів із Microsoft Azure до датацентру в Україні, але не маєте наміру відмовлятися від унікальних хмарних сервісів Microsoft?

Датацентр «ПАРКОВИЙ» разом з сертифікованим Microsoft партнером Span Україна забезпечать швидкий і безболісний переїзд хмарних потужностей замовника зі збереженням необхідних сервісів Microsoft і подальшою підтримкою їхнього ефективного функціонування.

Наша пропозиція покриває не тільки саму міграцію до українського датацентру, а й забезпечує підтримку гібридної інфраструктури. Сама міграція інфраструктури – безплатна, а робота й обслуговування всієї хмарної інфраструктури забезпечується централізовано за підтримки технічних команд ДЦ «ПАРКОВИЙ» і Span Україна.

Разом зі Span Україна ми надаватимемо послуги за чотирма основними напрямками: міграція до хмари, інтеграція між двома та більше хмарами, резервне копіювання та аварійне відновлення даних, а також технічна підтримка 24/7.

Отримайте консультацію та більше інформації за телефоном +38 (044) 377-77-77 або пишіть на електронну пошту sales@datapark.com.ua

Parkovyi DC – український дата-центр, який спроєктувала та побудувала компанія Schneider Electric. Це єдиний з комерційних датацентрів в Україні, який має сертифікат TIER ІІІ від Uptime Institute, що відповідає міжнародному стандарту TIA 942. Це дає змогу забезпечити безперебійну роботу ІТ-інфраструктури клієнта навіть у періоди тривалих вимкнень електроенергії.

Span — це глобальна IT‑компанія з головним офісом в Хорватії та представництвами в дев’яти країнах світу. Впродовж 30 років Span будує стратегічне партнерство з Microsoft для надання інноваційних ІТ‑рішень підприємствам у всьому світі. Компанію Span визнано найкращим партнером Microsoft в Україні у 2022 та 2023 роках.

Останні новини