Новини компанії
Хмарні робочі місця, для яких не страшний блекаут
2023-12-14 16:20:01
Datapark

Датацентр «ПАРКОВИЙ» створив сервіс, який забезпечить середовище для безперебійної роботи співробітників під час тривалих вимкнень світла.

CDI – це хмарні робочі місця на базі VMware Horizon. Рішення допоможе організувати стабільну віддалену роботу співробітників завдяки надійним компонентам інфраструктури датацентру, яка має сертифікат TIER III від Uptime Institute і створена для забезпечення безперебійної роботи при будь-яких сценаріях.

Рішення настільки гнучке, що воно підходить для будь-якого бізнесу: як для невеликих команд, стартапів чи малого бізнесу від 5 співробітників, так і для ІТ-департаменту від 100 робочих місць.

Варіанти сервісу:

  1. Публічний CDI – це готове рішення від 5 робочих місць, яке забезпечить  стабільну роботу робочого середовища співробітників без жодної зупинки.
  2. Хмарна інфраструктура для віддаленої роботи не залежить від зовнішнього джерела електроенергії і надійно захищена інфраструктурою датацентру
  3. Приватний CDI – Готова інфраструктура з персональною конфігурацією для організацій чи департаментів від 100 робочих місць. Окрім загальних переваг по відмовостійкості інтеграція рішення будується під конкретну інфраструктуру замовника

Детальніше про особливості  та переваги сервісу дивіться на сторінці CDI.

Останні новини