Новини компанії
Оновлене посвідчення учасника спільноти Палати
2024-09-13 06:27:46
Datapark

5 вересня президент ТПП України Геннадій Чижиков разом із президентом Київської палати Миколою Засульським вручили оновлене свідоцтво про участь у палатівській спільноті Володимиру Покатілову, директору Датацентру «ПАРКОВИЙ».

Зустріч між керівництвом Торгово-промислової палати України та Києва і Датацентру «ПАРКОВИЙ» відбулась безпосередньо в приміщенні датацентру. Запрошені гості на власні очі побачили роботу одного з найбільших датацентрів України та упевнились у надійності та можливостях інженерної інфраструктури ЦОД, яка забезпечує роботу серверної інфраструктури і хмарних сервісів держустанов і бізнесу будь-якого масштабу.

«Необхідно на власні очі побачити і почути, як працює бізнес. Важливо, що у Датацентрі “ПАРКОВИЙ” організовано стабільну роботу інфраструктури. Інформаційна безпека для бізнесу зараз визначальна. Пишаємось участю у нашій палатівській спільноті однієї з найпотужніших інноваційних компаній України! », – сказав Геннадій Чижиков, Президент торгово-промислової палати України.

«Дуже раді приймати у себе в гостях почесну делегацію з Торгово-промислової палати. Хочу особисто подякувати Геннадію Чижикову, Миколі Засульському, Володимиру Коляденко, Віталію Майтренко  і всім дотичним до роботи ТПП України та Києва за їх вклад в забезпечення сприятливого бізнес-середовища в Україні та побудові можливостей для конструктивного діалогу між бізнесом і державою», – додав Володимир Покатілов, директор Датацентру «ПАРКОВИЙ».

Останні новини