“Парковий” розпочав стратегічне співробітництво з Vega Telecom
2021-04-07 10:32:08
Datapark

Дата-центр «Парковий» уклав довгострокове стратегічне партнерство з національним оператором Vega Telecom. В рамках співпраці «Парковий» надав в оренду 200 кв.м. для розміщення 90 повноформатних 19-дюймових серверних шаф оператору.
В результаті угоди, всі бізнес-користувачі Vega мають можливість отримати сучасні телеком-сервіси hi-end рівня без додаткових інвестицій на будівництво власних платформ.
«Піклуючись про стабільність роботи своїх замовників в будь-який час і в будь-яких ситуаціях, ми ретельно підійшли до вибору місця для розширення можливостей у сфері послуг ЦОД. Дата-центр на Парковій відповідає міжнародним стандартам надійності, що підтверджує наявний сертифікат Uptime Institute, і тепер ми можемо в повному обсязі задовольнити потреби найвимогливіших клієнтів і партнерів», – зазначив Генеральний директор Національного телеком-оператора Vega Мурат Чинар.
Близько п’ятдесяти відсотків потужностей ЦОД вже зарезервовано ключовими бізнес-клієнтами та партнерами Vega.
«Інфраструктура «Паркового» з самого початку створена з орієнтацією на замовників, які цінують підвищений рівень захищеності, можливість гнучкої масштабованості та оперативної адаптації ресурсів для своїх бізнес-задач. При цьому ми постійно працюємо над підвищенням своєї ефективності й вже зараз, в рамках стратегії розвитку, розробленої Ernst & Young, ми оновили IT-обладнання та готові надавати додаткові передові сервіси нашим клієнтам. Співпраця з таким великим гравцем ринку, як Vega Telecom, зайвий раз доводить, що ми на правильному шляху » – комерційний директор дата-центру «Парковий» Наталія Рєпіна.
Розвиток і зміцнення власної хмарної інфраструктури на базі високотехнологічного дата-центру «Парковий» відкриє для клієнтів Vega можливість оперативно та якісно отримувати різні телекомунікаційні послуги, від колокації до будівництва останньої милі за оптимальними цінами.
Надійні системи електропостачання, охолодження й пожежогасіння, високий рівень безпеки та контролю доступу, якісна обчислювальна та мережева інфраструктура дата-центру будуть гарантією того, що клієнтські системи в хмарах провайдера працюватимуть безвідмовно й безперебійно.

Останні новини