“Парковий” в трійці лідируючих провайдерів, що надають IaaS-послуги
2021-04-21 13:48:05
Datapark

Агентство Molfar провело дослідження місцевого ринку IaaS (інфраструктура як сервіс) послуг в Україні, згідно з яким лідируючі місця займають компанії GigaCloud, «Парковий», DE-Novo, Tucha і Tetcloud.

У дослідженні враховувалися такі показники як час реакції на перший запит, типи сертифікації, допомога з міграцією, тестування продуктивності дисків, ціна та інше.

Дослідження проводилося за методикою «таємний покупець». В рамках первинного дослідження було відібрано 18 компаній, які надають послуги IaaS в Україні. Звернення в компанії були зроблені від імені клієнта-неспеціаліста – бухгалтера аудиторської компанії, яка планує перехід на віддалену роботу. Запит був відправлений в усі 18 компаній. Особливу увагу було приділено техпідтримці, оцінювалася в тому числі клієнтоорієнтованість і softskills.
В результаті 10 компаній відповіли на запити і забезпечили тестування.

За результатами дослідження «Парковий» увійшов до трійки провайдерів, які набрали сумарно вищі бали, займаючи лідируючі місця в категоріях:
– «Реакція та умови комерційної пропозиції» – оцінювалися швидкість реагування і умови КП;
– «Підписання договору» – перевірялася швидкість надання договору і гнучкість його змісту;
– «Тести послуг» – тут увага приділялася автономності користувача, допомоги з міграцією, техпідтримці, клієнтоорієнтованості й softskills фахівців.

Повний текст дослідження на Ain.ua

Останні новини