Новини компанії
Запрошуємо до співпраці хмарних провайдерів, які не доєдналися до програми Broadcom
2024-06-04 15:17:57
Datapark

Провайдерів хмарних рішень, які не доєдналися до Broadcom Advantage Partner Program, Датацентр «ПАРКОВИЙ» запрошує до співпраці  за моделлю продажів white-label в якості Secondary VMware Cloud Service Provider

Окрім змоги надалі пропонувати хмарні сервіси своїм клієнтам, отримувати своєчасні оновлення та спеціальні умови співпраці, такі компанії зможуть:

•  Розраховувати на підтримку першого та другого рівнів від інженерної команди VMware Датацентру «ПАРКОВИЙ», яка має сертифікати VMware рівня Advanced Professional. 

•  Отримати підтримку третього рівня від команди вендора — VMware by Broadcom Support.

•  Звертатись до нас 24/7 з необмеженою кількістю запитів.

Перший рівень підтримки включатиме допомогу щодо вирішення базових питань і проблем, таких як помилки у логах, налаштування та використання продукту та аналіз бази даних симптомів і рішень, якщо такі були задокументовані Broadcom раніше. Другий рівень підтримки залучатиме ресурс на додатковий аналіз проблеми з наданням оптимального рішення для її вирішення. 

Третій рівень передбачає залучення Broadcom Support в разі, якщо вирішення проблеми потребуватиме глибинної експертизи та спеціальних знань з дизайну самого рішення. Під час надання підтримки такого рівня Датацентр «ПАРКОВИЙ» бере на себе управління взаємодією з командою Broadcom Support та комунікацію з white-label партнером. 

Отримати статус Secondary VMware Cloud Service Provider та більше інформації можна за номером: +38 (044) 377-77-77 або залишивши заявку на сайті 

Broadcom Advantage Partner Program – це ексклюзивна партнерська програма, що дозволяє користуватися її перевагами лише за запрошенням. Компанію Датацентр “ПАРКОВИЙ” запросили до партнерської програми Broadcom, тому ми продовжуємо підтримувати наших клієнтів і партнерів, ІТ-інфраструктура та продукти віртуалізації яких побудовані на базі VMware. Отриманий статус додатково засвідчує лідерські позиції Датацентру “ПАРКОВИЙ” як одного з найбільших українських провайдерів хмарних сервісів. Більше інформації – за посиланням.

Останні новини