Резервна хмара у Європі. Резервне копіювання та відновлення даних в хмарі у Європі
2022-01-25 18:25:36
Datapark

Клієнти ДЦ «Парковий» можуть скористатися послугами резервного копіювання та оперативного відновлення даних в хмарі, яка розгорнута у Європі.
З цією опцією доступно оперативне резервування «холодних» та «гарячих» даних, зберігання їх на віддалених серверах, а контроль за процесом бекапів здійснювати з України.

Послуга актуальна для багатьох бізнесів, оскільки дозволяє зберегти дані, безвідмовність процесів та доступність сервісів навіть у випадках форс-мажорів або надзвичайних ситуацій.

BaaS – резервне копіювання даних.
Сервіс дозволяє створювати резервні копії як для звичайних файлів (Word, Excel, фотографії, відео, email), баз даних та операційних систем, так і для таких складних віртуальних та фізичних середовищ, як ERP, CRM BI, системи електронного документообігу.

DRaaS – післяаварійне відновлення даних
Гарантує високу швидкість відновлення працездатності сервісів (RTO) з мінімальними втратами даних (RPO), а також швидке, гнучке та безпечне перемикання на хмарний репозиторій у кілька кліків у разі форс-мажорів.

«Парковий» пропонує рішення на базі Veeam Backup & Replication та Veeam Cloud Connect, які легко впровадити, налаштувати та автоматизувати під ваші задачі.

Останні новини